Συνάντηση ΕΟΑΠ με ΚΕΔΕ

Submitted by chatzigiannis on Wed, 09/11/2022 - 19:57
kede

Τη στήριξη της ΚΕΔΕ σε δράσεις που προγραμματίζει η ΕΟΑΠ ζήτησαν σε συνάντηση στις 09/11/2022 οι εκπρόσωποι του ΔΣ της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Πιτσιλός (πρόεδρος) και Αντώνης Σηφάκης (γραμματέας) από τον πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου σε θερμή συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα.

Πρόκειται για τις δράσεις, "Πάμε μια βόλτα δήμαρχε", "Bike to Work - Με Ποδήλατο στη Δουλειά" και "Ποδηλατογιορτές". Πρόκειται για δράσεις που στόχο έχουν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση δημοτικών αρχών, επαγγελματιών και μαθητών πάνω σε θέματα ποδηλατικής μετακίνησης στο αστικό περιβάλλον. Είναι γνωστή η στήριξη του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου σε δράσεις που προωθούν το ποδήλατο, ο οποίος είναι ο ίδιος αστικός ποδηλάτης τόσο στα Τρίκαλα όσο και στην Αθήνα.

Ολοκληρώνοντας την συνάντηση, δεσμεύτηκε, πως οι προτάσεις της Ομοσπονδίας θα εξεταστούν σε θεσμικό επίπεδο όταν αυτές κατατεθούν επίσημα στο ανώτατο όργανο εκπροσώπησης των Δήμων της Ελλάδας, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.